Yooo

Då var det lördag igen då o vad händer.. För min del är det jobb hela helgen som gäller, mindre kul men vad gör man..

I Torsdags var jag i Lkpg med min rara Kusin Johanna, skulle kolla min design på tatueringen, en skorpion.
Men när jag kom tills studion så var han hemma av vård av barn surt.  Har väntat sen i maj men han har så mycket att göra, börjar bli trött på att vänta *arg*. Men han skulle skicka bilden till min mejl, *hoppas hoppas* han gör det snart.
Sen så åkte Johannis o jag till Ikano huset o glodde i affärer, skulle bara handla en svart kofta men blev lite mer som vanligt.. Blev två partylinnen, jeans och en till svart kofta...=) Shoppoholic.....

I fredags jobbade jag till halv fem, sen var det bara hem o duscha lite fort o sen träffa girlsen. Johanna o Hanna. Handlade lite flöt mat o sen åkte vi hem till Hannis.. Hannis blev fin i håret med, med hjälp av Johanna... Johanna kommer bli riktigt duktig sen när hon är klar frisör.. Go giiirl..=)...

Nehe om man ska bege sig till jobbet igen nu då.. Har haft lite rast nu..

Ha en bra dag allesammans...


I am a bitch

Jaha då har man skaffat blogg då, tänkte jag skulle få skriva av mig lite... Kan faktiskt behövas ibland.
Idag är det en sån här tråkig dag *suck*. Det är grått och det regnar, usch fy blää.. Vill ha solsken!!

Måste tacka min söta rara gulliga kusin Johanna som har hjälpt mig med bloggen, är ju lite smått "trög" när det gäller datorer o sånt..

Idag har man jobbat började sju imorse och jobbade till tolv,  jag var såååååå trött imorse ville inte gå upp men det var bara att hoppa upp o göra iordning sig till jobbet..
Men som sagt skönt med en kort dag..

Men nu är det snart dags för städning, inte roligt det heller men måste göras, vill inte göra det på min lediga dag imorgon så städar hellre idag så har jag det gjort..

Men hoppas du/ni får en trevlig kväll..

RSS 2.0