En vecka i sverige!

Då har man varot hemma en vecka i kalla Sverige. Känner verkligen att jag är på fel ställe, har fruktansvärd ångest av o vara här just nu. Vill inget hellre än att åka tillbaka. Det första man möttes av när vi kom hem var snö kaos, ville inget hellre än att vända men som sagt måstena som man har måste ju göras. Det är ju det som är så skönt när man kommer bort är att det finns inga måsten utan man kan ta dagen som den kommer. Ligga på beatchen äta god mat, koppla av, njuta av livet.. det är semester det!!
Men jag hoppas jag kommer in i vardagen snart för detta är inget roligt att känna, har aldrig haft en sån ängest förut, kan det bero på att man var borta så länge? Har ju som sagt aldrig varit det förrut, Jaa som sagt jag vet inte..

Denna vecka har bestått av jobb o vänner, måste även tillägga att jag fick potatisgratäng när jag kom hem, tack familjen för det o det smakade gudomligt :) Jag har shoppat mkt denna vecka med, underkläder, jeans, leggins, smink, klockor m.m roligt är det så nu har jag lite nytt i garderoben med, lovely :)

Jobb som gäller hela helgen då, jobbet är som vanligt, stressigt o för lite folk. Ingen förändring där inte! Men hoppas det går bra!
Gick förresten ner till expert igår och framkallade lite kort så snart får jag dom..





stranden på Patong




På maya beatch... vi tog en rundvandring från Phi phi o hamnade bla på denna strand. På denna strand filmades filmen the beatch in ( med leonardo dicaprio) Mkt vackert, den veckraste stranden jag har sett o varit på.
Förstår ni att jag inte vill vara hemma i kalla Sverige??

Puss på er

Patong!!

Idag ar det sista natten pa Patong, kanns inget vidare att lamna detta men som sagt det ar ju tvunget om man ska komma hem nagon gang! Imorgon aker vi som sagt till storstaden Bangkok.. Far vi se vad Bangkok har att erbjuda mer an mkt folk o rorigt hehe men det ska bli spannande!!
Maste bara saga att massagen var underbar.. fotmassage i 45 minuter det var helt kanon och aven handmassage pa 15 minuter!!
Blev aven masserad pa ryggen, gjorde lite ont men helt klart vart det!
Thailandare ar faktiskt valdigt trevliga, det ar en helt underbar personal pa varat hotell.  Men dom i affarerna eller man ska val mer saga stand som pa skanningemarken dom kan vara riktiga tjur nissar nar man inte handlar ngt men antar dom ar trotta pa turister !

Guud vad jag ar sugen pa svensk mat nu, potatisgratang, fy fan vad gott!! Sa om ngn kanner sig manad sa kommer jag hem pa fredag och vill ha potatisgratang hehe!!

Nu ska vi ut o handla lite och sen ata ngt gott!!

Pusssss

Livet leker!!

Hej pa er.. !!
Det var ett tag sen jag skrev nu men allt ar kanon!
Vi har bestamt oss for att stanna i Patong sa vi bor har tills pa mandag och sen pa mandag ska vi ta en buss tur till Bangkok. Den bussturen skulle ungefar ta 15-16 timmar!. Det kommer kannas i rumpan efter den turen men det kommer nog ga bra!

Vad har hant sen sist da, joo vi har ridit elefant, akt fyrhjuling ( det var riktigt roligt, forsta ggr jag akte det), forsranning, josses det var galet kul och inga skader blev det heller... :) Sen akte vi till ett vattenfall och badade och det var valdigt fint! Idag har vi bokat fotmassage, handmassage och aven rygg massage! Det gar ungefar pa 160kr och det ar pa ett jatte fint stalle. Som sagt det finns ju massage overallt men vi har fatt radet att inte ga pa det for dom ar inte bra! Vi gick till ett stalle igar och kollade och dom erbjod tjanster som inte vi ar intresserade av!! Som sagt battre att ga till dyrare stallen an dom pa gatan, och som sagt det ar inte dyrt!!

Mamma o pappa, later skont att det antligen ar lite plusgrader hemma sa man inte kommer hem och far frysa arslet av sig!! hehe!
Tack for matten!! Jobba jag ar inte ett dugg avundsjuk :P Och haller tummarna att farsan vinner miljonerna nu :) Ar det ngt ni kanner att ni vill ha sa skriv garna det!!

Ha det sa gott nu, pusss pa er <3

RSS 2.0