Sjuuuuukkk!!

Idag är jag sjuk i huvudet, fyy fan så är hemma från jobbet... Nevars huvudet är inte värre än vanligt utan jag har lite feber o rätt mycket snor i näsan med som jag bara vill ska förvinna.. Snälla gör det NU!!
Jag är hemma från jobbet idag o även imorgon och på fredag.. Lika bara att vila så man blir ordentligt frisk.. Om jag blir bättre som jag verkligen hoppas blir det en tripp till sthlm för att umgås med min snygging Kristin :)
Då blir det lite shopping o lite alkohol.. Trevligt värre..

Nahe ska snart se e film tänkte jag.. Sjutton vad tråkigt det är att vara hemma när man MÅSTE.. Borde inte finnas ngr sjukdomar i denna värld så snälla GUD stoppa alla bakterier o allt annat som inte borde finnas.. Tror iofs inte på GUD men man kan ju åtminstone försöka.. HAr suttit o läst lite bloggar nu på förmiddagen, är rätt så kul..  Följer paradise hotell deltagarnas bloggar på tv6, kissies m.fl.. Det är alla fall ngt att slå död lite tid på..


I måndags när jag var frisk träffade jag Louise o sötingen Wille, nu vågar jag ta i honom lite mer haha.. Han blev 2 månader i måndags, tänk vad tiden går fort..




Ha det så gott alla men mer gott till mig så jag blir frisk :P
Puss på er

Söndags myyysss :)

Helgen har bestått av fotboll, guudd så kul.. såg en del fina matcher.. Några sämre men så är det alltid :)
Kollade i fredags med Linda.. Sen igår blev det fotboll med Malin o LInda.. Såg från 18 - 00,30 ungefär.. Snacka om träsmak i röva men det var det värt.. saknar min tid inom fotboll, fan vad kul man hade..

Igår så var jag också och fikade hos Pillan det var trevligt, var sjukt längesen vi sågs.. Får bli ändringar på det..
Snart är det Johan Falk med snyggingen, som jag sa till en arbetskamrat, skit i handlingen bara det finns ögongodis så är filmen bra :) haha nevars klart att handlingen ska vara bra o är det ngn snygging med i den så är det bara ett plus ;) Sen har jag läst att Joel kinnaman har haft sex med Jane ifrån mammas pojkar, lyllos henne haha!! :P

Nahe nu ska jag återgå o kolla på tv :)

Ha det gott allesammans..







Han i mitten Yummie ;)

Bad boys

Alldeles nyss gick Louise hem, hon lämnade boet o lillen för lilla mig en stund.. Trevligt att prata lite skvaller o gamla minnen.. Ordeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!! Haha ;)

Igår var jag o linda i linkan o tittade runt lite.. Hittade en jätte fin blus och ett Linne, är nöjd över köpet. Alltid kul att shoppa lite..

Imorgon har jag beställt klipptid, ska toppa mig lite och även färga utväxten.. Det behövs kan jag lova!
I veckan har jag inga direkta planer om vad som händer, är ledig ihelgen i alla fall.. Hoppas på att det blir lite fotboll i alla fall.. Det är ju södra cupen ihelgen.. Brukar vara grymt mycket folk o det är ju alltid trevligt :)
Snart blir det att glo på paradise hotell, glo på snyggisarna ;)

Hoppas ni mår bra allesammans

En bra låt just nu är Bad boys med Alexandra Burke

Mitten i veckan

Idag har det än så länge blivit jobb och en fika på stan med Malin och Linda, mycket trevligt.. Åt kålpudding på skånska, guud så gott :)  Ska snart göra potatisgratäng, fläskkotletter, sallad o bea.. Tänkte jag skulle vara duktig att laga lite mat.. Linda kommer o provsmakar sen såå hoppas jag får godkänt :)
Måste lära mig fler rätter, känns som att man gör samma hela tiden, hoppas Linda kan hjälpa mig och bli min lärare ;)
Hon är riktigt duktig på att laga mat och har även bra ideer till god mat..:)
Sen skulle Eneida komma förbi och göra oss sällskap så det blir en liten tjejkväll ikväll..

Imorgon är jag ledig, lovely.. Ska i o för sig tvätta hela dagen imorgon som jag verkligen behöver eftersom tvättkorgen är överfull..  Sen väntas jobb hela helgen. Hoppas ni får en bra helg :)

Skulle försöka starta min bil som stått still i denna kyla i tre veckors tid men det gick ju inte, var precis död när man skulle starta den.. Men inte så lustigt heller, stackarn har fått stå ute o frysit.. min lilla pärla!!
Lamporna invändes hade disco, blinkade som faan haha.. bra att ngt funkar i alla fall :)

Nahe ska snart börja göra iordning lite mat.. hoppas ni får en bra kväll

Puss på er..


Russian Roulette

Lördag kl halv åtta o vad gör man joo sitter här o skriver.. Linda är en riktig tjatnisse på att jag ska skriva här idag eftersom hon saknar mina inlägg så mycket ;) Så vad gör man inte :P

Just hemkommen från en heldag i Örebro med tjejerna Malin och Linda.. Vi skulle bada, helt crazy..  Malin tog oss säkert till Örebro med ngr sladdar men det gick bra.. Satt o sjöng i bilen, gamla godingar, humöret var på topp :)
Väl där så började vi med vildforsen och som vi åkte jäkligt många gånger o fy bubblan vad jag har skrattat idag.. Men jag är halvt iihjälslagen men det var det värt, man lever ju som sagt bara en gång.. :) Åkte lite ruschbanor också, var barn på nytt. Synd att man växt upp egentligen, fan man roligt man hade som barn. O ngr kallsupar har man fått eller som Malin säger kållsupar hahaha, klockrent.. Tror jag har svalt 10kg vatten o ögonen var rödsprängda..

Igår spenderades med en fika på stan med Jonna, linda kom också ner och gjorde oss sällskap. Sen åkte jag o Linda till Louise o min Gudson, såå söött så :) Sen gjorde LInda en god måltid till mig, så snällt..

Imorgon ska jag fira mormors 80-årsdag.. Blir bjudna på mat i Väderstad, gott :) Grattis Mormor fast hon fyllde ju den 3dje men skriver det nu i alla fall ...

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans..

Ps: rihannas låt med Russian Roulett är gryymmm


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger



RSS 2.0