Fint besök!!

Kickan är här, ohhh vad kul !!! Saknat min lilla tös..
Tog sprutan i torsdags, fyy faaan säger jag bara.. Mår inte bra snurrar i huvudet men försöker ändå!! Ont i armen men man överlever..
Måste vara positiv :) ska försöka mig på utgång men en lugn sådan ikväll.. Vi ska till linkan. Några bruttor kommer till mig o ska dricka lite o snacka lite skit..
Nää nu blir det duscha!!

Glad halloweeeeeennnn på er :)

P&K


Mammas pojkar!!

Nu var jag tillbaka i verkligheten igen, usch det är ingen höjdare!!
Har haft en helt underbar vecka med min underbara familj. dom är bäst!!
Visst har man blivit retad en hel del av min bror men det får man ta :P
Det har varit varmt o skönt, över 30grader varje dag, så badat o solat har vi gjort en hel del.
Hotellet var kanon, hade inte havsutsikt men som sagt typ bara ett litet husivägen sen var man framme till havet. Maten är underbart god den med, inte lika gott som Grekland dock men nästan :)
Sista dagen ville pappa ut på äventyr så han fixade så jag o farsan åkte jaa hur ska man förklara hm men vi åkte i alla fall ut med en båt o spände fast oss i en falmskärm och åkte upp i luften efter båten. så jäkla underbart o vilken fin utsiikt, me like :)
Men som sagt sagan är nu slut o tillbaka till min lilla lya o verkligheten igen. Men resan får 5 Pluppar av 5 möjliga!!

Har jobbat nu i två dagar, känns inte alls kul i alla fall inte när man möts av tråkiga nyheter den första dagen efter semestern. Men kul att träffa alla pensionärer igen såklart o jobbarpolarna :)

Satt nu och såg Mammas Pojkar på datorn, hahaha så jävla kul.. Tänk er 30 tjejer på en o samma plats tävla om tre killar, säger bara KALABALIK!!! Men ändå så vill man kolla lite för man får sig några goda skratt emellan åt :)
Apropå programmet så tycker jag Christian från Linkan är riktigt fräsch, en man för sofie hehe... ;)
Så nu håller jag tummarna att han inte hittar ngt intressant där så en annan får sätta klorna i honom.. skämt o sido men riktigt fin är han att kolla på i alla fall :)

Inga direkta planer för helgen utan det får bli som det blir. Imorgon blir det i alla fall mys med Hanna... ska laga lite tacos o kura i soffan o glo idol!!

Trevlig helg på er o hoppas ni mår bra

Pusssss

Söndag

Då var helgens arbete slut, helgen har gått fort som vanligt. Lagom mycket att göra, skönt!!
Imorgon åker vi till Cypern, underbart :)
Hoppas ni får det bra ni med så hörs vi om en vecka!!

Puss på er

RSS 2.0