Dagen innan år 2009

Då var det tisdag, imorgon nyår! Imorgon blir det middag med tjejerna, hoppas eller jag vet att vi får en trevlig kväll:)
Blir jobb på förmiddagen först men jobbar inte så länge, skönt det. Blir att sola efter jobbet så man blir lite brun o fin.

Detta år har väl inte varit det bästa, kanske rent av det värsta året i mitt liv (ni som känner mig ni vet, resten behöver inte bry sig). Men nu i slutet av året hände det något speciellt, vet inte riktigt om det kommer sluta gott men kanske;):).
Livet känns just nu helt toppen i alla fall, hoppas resten av år 2009 kommer kännas ungefär samma:)
Hur har erat år varit?? Hoppas i alla fall att dom flesta har haft ett bra år med roliga händelser.

Känns som en förkyldning är på gång med, det gillas inte!! Var inte så länge sen jag var det och då var jag det i 5 veckor.. Usch det var riktigt jobbig period!! Men som sagt jag hoppas på det bästa att jag blir bättre så jag inte blir sämre..
Är riktigt trött idag, lagade lite mat o somnade sedan i soffan o sov en stund.. skönt men är ännu tröttare nu hehe.
Nahe nu väntar tvätten, bäst att kolla om den är klar.

Ha det så gott mina vänner
Kramar


You make me fly
You get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love


Miss Ya!

Nu är julen över, tänk vad fort det går!! Fick lite fina julklappar med, orkar inte berätta allt men jag är super nöjd i alla fall:)
Tack alla snälla människor..
Juldagen blev det utgång, förfest hos mig.. Störde grannarna lite hihi. Sen blev det Parken, riktigt kul o mycket folk:)
Men sofie fick ont i huvudet så hon o Louise gick vid ett tiden, åkte till mantorp statoil och åt lite.
I fredags så tog jag det lugnt hela dagen, låg i soffan och glodde på tv!!
Igår blev det lkpg med tjejerna, sååå mycket folk. Hittade ett plagg som inte var på rean, ångrar att jag inte köpte det andra jag provade men men. Träffade Pillan med en sväng, drack lite kaffe o pratade lite. Sen kom Elin o hämtade upp mig, vi skulle sjussa fille till vischan!! Det blev en lugn o skön kväll.

Idag blir det kalas hos faster, min faster o hennes man har fyllt. Grattis till dom:) Ska bli kul att få träffa min underbara släkt! Sen ska jag träffa Krisin o zelda, guud så trevligt det ska bli. Dom har ju varit i huvudstaden nu i några dagar så ikväll blir det mycket skit snack hehe...  

Hoppas ni har haft en bra jul o God fortsättning på er!!

Kramis

JUL

Var nere på stan o möte Kristin efter jobbet, vad folk det är som är ute o handlar nu.. Helt otroligt.
Nästan så att man tycker att det är lite jobbigt, man är ju bra lustig alltså. Ena stunden klagar man över att det är precis dött med folk i stan o ena stunden för mycket. Man blir nog ALDRIG  nöjd! Vi människor för allt ta o sluta klaga o bara försöka ta det mesta med en nypa salt, tror man blir lite lykligare då:)
Nahe sitter o pratar massa smörja (men det är ju sant) men har egentligen inget vettigare för mig, väntar på min stumpa Elin ska komma tror hon har en hastighet på 30km i timmen på motorvägen!!  Men bättre det så tösen kommer hem oskadd. :)
Elin o jag ska ha myskväll med mat,film kanske o massa skit snack, det ni;)
Ha det så gått alla o snart är det julafton

Kramar till er från mig


Wiiiiiiiiiiiiiii

Today is it lördag and jag är ledig:) Tagit en rejäl sovmorgon idag, vaknade tidigt men somnade om o vaknade nästan halv ett.. Har lite ångest, känns som man sovit bort halva lördagen men men nu är jag ju utvilad.
Igår när jag slutade jobbet mötes jag av en underbar tjej vid namn Elin. Guud vad skönt att hon är hemma igen, jag har saknat henne mycket!!
Idag ska jag på födelsadagsfest hos min gumma Louise, hon har fyllt år. Det ska bli trevligt :)

O snart är det julafton, inte alls långt kvar nu. var nere med brorsan o köpte en julklapp till mor, så nu är vi snart färdiga.
Brorsan skulle ordna resten och det får han allt ta o göra eftersom jag ordnat lite.. Karlar vet ni, duktiga på att lämna över arbete till kvinnorna.

Nahe nu ska jag plocka o greja lite..

Hoppas ni får en bra helg
Kramar

Lördag

Då var det helg igen, guud vad dagarna går fort. Mindre än två veckor kvar till Jul. Är alla julklappar köpta, näää inte riktigt men hoppas jag tar tag i det snart så man slipper vara ute i sista sekunden.
I fredags var jag hundvakt åt lilla zelda, såå söt hon är o riktigt duktig. Vi gick ut o lekte lite i snön det tyckte hon var kul o jag med för den delen hehe kanske till och med jag som tyckte det var roligare..

Denna helg jobbar jag så händer inte så mycket kul denna helg, blir typ bara att jobba. Idag på lunchen så var jag hos mor o far o käkade mat, riktigt gott. Brorsan, farmor o farfar var också där, mycket trevligt att se dom fast det bara var för en stund. Sen efter jobbet så solade jag, vilket var riktigt skönt o avkopplande. Nu ska jag snart se en film o sen blir det kanske att glo lite på faddergalan som är ikväll. Så ser min lördag ut.

Hoppas ni får en trevlig helg!!

* Hoppas vi ses på måndag*

Torsdag..

Idag blir det kvällsjobb med Katta. Kul när alla andra mina jobbakompisar ska på julfest på jobbet men men bara att jobba o se glad ut. Men inte många som ville gå eftersom festen skulle hållas på jobbet, vilket menas med att det är alkoholförbud.. Antar att en del dricker innan men det blir ju inget fyllefest direkt.. Hehe mycket tråkigt för det är hur kul som helst o se mina jobbarkompisar lite runda om fötterna ..
Hoppas det blir lyckad fest för dom.


Ohh snart helg **Längtar**.  Ser verkligen fram emot helgen.. :).
Mina planer ser ut så här så länge.
Fredag se idol med pillan, kanske blir lite vin o god mat med.
Lördag blir det att träffa sötis:)
Söndag kvällen blir det vara hundvakt åt zelda..
 
Hoppas ni får en trevlig helg..


RSS 2.0