3 dagar kvar

till kryssningen, ska bli riktigt kul. Mycket dans och god dricka:)
Hörde att Linda gumman skulle med också, riktigt nice:):) O sen Carro.. Känner inte henne riktigt men verkar vara en toppentjej det med!! Så vi blir alltså 6 bruttor som ska göra Cinderella osäkert:) Sen får vi ju inte glömma o hälsa på håkan bråkan heller hahhaha..

Ska snart till frissan o klippa o färga mig, hoppas det blir snyggt. Är lite nervös för nu ska jag ju inte till Emma för hon har flytt Mjölby o börjat i sin hemstad.. Vilket hon självklart gör rätt i.. Jobbigt att pendla, blir många timmar i veckan för att bara ta sig till jobbet, och roligare kan man ju ha.. Men i alla fall ska jag till Han & Hon, hört att dom ska vara bra, hoppas på det. Önska mig lycka till!!
Sen blir det lkpg på kvällen, äta ngt gott o se ngn film kanske..
Ha det gott mina vänner!!

Kramar

Aj som faaan!!

Ramlade igår, och rubriken säger nog att det gjorde rätt så ont. Ramlade igår morse när jag jobbade, halkade på en isfläk i nerförsbacke.. och aj vad ont jag har. Ont i rumpan, har svårt att böja mig ner och det värker. Så hårt har jag nog aldrig slagit i men jag överlever nog, hoppas det går över snart bara. Nog talat om det.. DET ÄR HELG NU!!
Helt underbart och denna helg är jag ju ledig..:) Ikväll får jag trevligt besök och imorgon lite födelsedagsfest för Elin gumman som fyllde år igår. Blir nog en riktigt trevlig helg:)

Igår var det som sagt Elins födelsedag, blev tacos med henne o hennes familj *mumma* .
Sen bar det av till cloetta center och jag fick se min första Lhc match, hejar inte på dom men gjorde det igår i alla fall hehe
Dom spelade mot Luleå, var ingen bra match.. Lhc spelade inte bra hockey så vinsten till Luleå var rättvist!
Sen blev det ett besök hos en kär vän till Elin, snackade lite goja och spelade lite Wii. Och jag säger det igen faaan vad duktig jag är på bowling. Synd att jag inte är lika duktig i verkligheten men kanske kan bli om jag får träna lite:)

Hoppas ni får en trevlig helg mina kära vänner och familj!!
Kramar




Hurtful

Snart dags för kryssning, ska bli så jäkla kul:) Ska bli så skönt att komma bort lite, visst att det är bara är för 24tim men det räcker gott o väl..
Vad har sofie gjort sen sist, joo hon har umgåtts med vänner och jobbat. Har jobbar hela helgen men idag är jag ledig, det är skönt det. Helgens väder måste jag säga har varit underbart, vi har ju inte fått se solen så mycket på sistone.
I fredags var min kära familj på besök, vi käkade o hade det mysigt. Såg på lets dance.  Alla <3 dag var ju i lördags med, gjorde ni något mysigt?? Hoppas ni fick mycket kärlek av nära o kära!!
Idaa är ju i Usa nu, lite avis måste jag säga, såg hennes bilder på bilddagboken.. Mäktigt! Har aldrig varit intresserad av att åka till Usa men vem vet kanske blir ett besök dit ngn i framtiden! Men önskar Idaa en härlig vistelse i Usa i alla fall, ta hand om dig tjejen!!
Idag ska jag till Kristin, ska bli trevligt. Blir att ta det lugnt o snacka lite skit antar jag!!
Jag blir så förbannad med, har börjat hosta igen.. Jag som aldrig är sjuk annars, men har åkt på förkyldningar flera gånger på en kort tid nu *suck* O varje gång händer det när jag har tänkt på att börja träna, jävla helvetes skit!! Som Elin sa så är det inte meningen att jag ska börja träna, tror faan det är så alltså!!


Ska man fortsätta när man tror att det inte är någon idé eller ska man fortsätta för man vet ju inte riktigt.


Ha en bra dag, kramar på er


I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


RSS 2.0