Tårarna rinner..

Nevars men fan att sverige skulle loosa :( Sovjet spelade fegt, spelade inget bra tycker jag inte.. sverige hade oflyt, sovjet hade tur.. IT`S SUCKS!! But´s thats life..  Men men vi får vinna nästa VM och OS istället :)

Snart ska jag göra iordning mig o gå ner på stan, ska möta upp Malin, Louise o lilla Wille.. Ska kolla bokrean och gå runt och kolla lite..  En fika blir det säkert också :)
Sen blir det lite sorhandling med Malin på City G, kylskåpet måste fyllas så jag får ngn mat i magen..
Sen är det jobb som gäller ihelgen..

Fan måste ta tag i att göra mina två tatueringar snart.. Blir aldrig av ju.. Ska ju ha en på foten och mina tre hjärtan som jag ska ha nära mitt hjärta, var säger jag inte :P haha..  Dom symbolisarar mina underbara föräldrar o brorsan.. Brorsan o jag har inte alltid varit vänner haha men nu när vi inte bor ihop är det bättre.. HAn hade en förmåga att reta gallfeber på mig och många slagsmäl har ägt rum.. Så är det väl med syskon helt enkelt.. Men nu är han en favorit igen :)

Hoppas ni får en bra dag kära vänner..
Sköt om er..

My destiny

Jaha tisdagen snart slut då, hoppas heela veckan går fort för jobbar helgen nämligen.. Är inte sugen på det alls men men thats life!!

Idag har jag varit en sexig hemmafru, städat, tvättat o donat lite.. FAN vad bra jag är alltså :)
NI skulle se mina moves med moppen, det är inte o leka med ni :)

Igår så jobbade jag kväll så jag gick upp vid sex eller nej nu ljög jag, kom inte riktigt upp då utan kom upp vid halv sju för att se Tre kroner spöa skiten är finnarna, vilket dom gjorde.. ME LIKE :)
Sista minuterna av andra perioden slutade Boxern att fungera, Sofie blev förbannad.. Satt och svor i soffan.. Hoppas jag inte väckte grannarna.. Men satte på nätet och fick se 3:dje perioden på datorn.. Men missade ett MÅL.. Sofie hon har alltid tur när det gäller ngt hon verkligen vill se..INTE!!

Nahe dags att slutföra sina sysslor för dagen och snart bege sig till sänga..

Natti natti med er alla sötnosar



Haha vem av dom är jag.. :P

Ring my bells

Mmm lyssnar på en grym låt just nu, kan man bli förälskad i en låt???

Jaha söndag då o helgen är slut, helt otroligt vad helgerna ska gå så himla fort jämnt.. men som sagt det går fort när man har det roligt.. Har varit en bra helg.. i fredags blev det ju hockey som sagt, blev jäkligt nervös där ett tag när sverige tappade lite så kunde inte sitta still.. Gick nog runt i 10min o Linda blev inte glad på mig haha jaja :P

I lördags blev det lite egen mys på dagen med film.. såg beck´s nyaste, det var sevärd i alla fall :)
Sen så gjorde jag iordning mig för Malin o Linda skulle komma.. Malin kom o vi kollade lite OS och även på melodifestivalen.. Linda dök upp när melodif höll på .. Vi drack vin och hade det trevligt.. sen senare kom Tony o Benny och joinade.. en riktigt trevlig kväll helt enkelt..

Idag har det varit en lugn dag.. fick följa med Linda till hennes mor som hade lite kalas, blev bjuden på smörgåstårta o tårta.. Mums.. Men nu sitter jag här o halv kollar lite på Wallander, ska väl försöka att sova snart eftersom Sverige spelar kl 6 imörra bitti så måste vara pigg då !!! sen jobbar jag kväll så hoppas vädret blir bra o inget snökaos för det pallar jag inte med..!!

Den där personliga analysen som Linda skrev tänker jag inte berätta ngt om haha, men roligt var det o det gav resultat haha...

Hoppas ni har haft en bra helg mina goa vänner.. ta hand om er

PUss



Slänger in en toabild på Pullan o mig.. Ö-sund minnen :) Hon kommer ju hem snart med.. Det GILLAS :)


...

Ett nytt konstanterande.. stavas det så hmm tror ni förstår i alla fall..
Det lyder i alla fall att jag INTE är normal haha.. Linda ska komma nu o skriva en personlig analys på mig, undra hur detta kommer sluta.. haha

Hockeyn börjar nu and i like it.. HEJA SVERIGE.. vet att mina killar kommer slå vitryssland.. Har gett dom en spark i röva så nu har dom energi till tusen,  GO FOR IT!!



Återkommer med analysen senare.. och vad som hänt i veckan.. Nu dags för hockey som sagt..

Puss o kram


Min söööta Gudson :)

Måste lägga in en bild på min söta gudson också.. Guud så söt han är men han har en förmåga att vilja skita o spy när han sitter i mitt knä men jag gillar honom ändå såklart :)



Jag och Wille som ligger o sover i mitt knä :)

Puss på er

Nära o kära!!

Lite har det allt hänt sedan jag skrev sist.. Jag har ju som sagt varit sjuk men blev bra så jag kunde åka till sthlm till Kristin :) Kom upp vid Halv sju tiden och vi gjorde tacos o bara snackade skit o umgicks..

Sen på lördag förmiddag åkte vi in till stockholm Centrum och shoppade lite, hittade en blå blus, väska och en grön klocka.. Blev väldigt nöjd :)
Sen åkte vi hem till kristin igen o gjorde oss snygga inför kvällen.. En tjej som heter Jeanette och Eva var också med.. Mycket trevliga tjejer.. Det blev en del vin och rund om fötterna blev vi..

Vi skulle åkt in till stan men missade tåget haha så det blev utgång där Kristin bor istället (jackobsberg). Det var kul men det var bara lammkött där typ hehe såå man kände sig lite "gammal". Men som sagt vi hade det kul i alla fall, dansade o stojade :)

Sen i veckan har jag jobbat jaa vad har jag gjort mer, kommer knappt ihåg.. Joo jag hälsade på Louise o Wille i tordags och sen såg jag bio med Jonna.. Snabba cash!! Men nu till det jag blev förbannad på.. Vi satt på bion och filmen var helt klart sevärd men sen SLUTAR LJUDET när det var 45min kvar typ.. Såå har ju inte fått se slutet på filmen då så nåde den som berättar det för mig.. För när filmen kommer ut så ska jag hyra den för tänker inte se den på bio ngn mer gång i alla fall... Men vi fick två biobiljetter var som plåster på såren..

Här kommer ngr bilder :



Kristin, jag (i mitten) och jeanette.



Kristin har någon magisk inverkan på oss tror jag, kanske därför kvällen blev som det blev haha :P



Haha snyggingen o jag :)

Som sagt jag hatar kort men ibland vill jag allt vara med men tyvärr blir man ju aldrig så bra men men :P

Ha en trevlig kväll allesammans

Puss



Paradise Hotell!!

Det är ju slut nu, vad faaan nu får jag inte se dom snygga killarna mer haha..
Var helt såld på det programmet.. Det som händer där händer ju som sagt i verkligheten på ett eller annat vis..
O jackie o Patrik vann också.. jackie gillar jag, en grym tjej.. Fått vara med om mycket i sitt liv.. men hon verkar äkta i alla fall o det gillar jag..

Har varit i sthlm med ihelgen, uppdatering + bilder kommer snart när jag får tid..
Ska Sova nu..

God natt med er o söv så gott..

RSS 2.0