I can walk on water

Lördag o jag är ledig, såå skönt. Idag blir det bowling med mina jobbarkompisar. Ska bli kul, vi ska förfesta lite o sen tåget in till lkpg.. Hoppas jag spöar all of them;) hihihi
Igår blev det en lugn o skön kväll med kickan o zelda. såg på lets dance o snackade lite skit!
Ska snart försöka göra mig lite fin till kvällen, vet inte riktigt vilken outfit det blir men hittar säkert på något!!
Måste inhandla mig lite nya snygga vårkläder, undra vad det blir för vårmode i år.
Hoppas ni får en bra kväll,  ha det så kul:)

Kramar

Ny vecka, nya möjligheter

Oj har visst inte skrivit på ett tag, brukar ju få skäll för det så bäst att skriva lite..
Veckan så var så har jag jobbat, umgåtts med nära o kära.. Blivit förkyld på köpet med, inget roligt alls men börjar bli bättre:)
Har varit hundvakt åt zelda med, sååå mysigt vi har haft det.. Hon är så snäll o rar. Jag o Kristin gick förbi mor o far med vovven, tror dom blev lite förälskade dom med:) hihi.. Hoppas dom skaffar hund när dom blir pensionärer, men dröjer ju rätt många år innan dom blir det..
Helgen har bestått av jobb, gick väldigt fort som tur är. Så nu är man ledig två helger *skönt*

Igår så var jag o luncha med Linda, åt fläsknoisett med pommes.. Det enda jag äter på skånska  I Love it:)
Eller så är jag nog rätt feg att prova annat när jag vet att det är riktigt smarrigt.. Köpte också en klocka,  Skiiit snygg
Har spanat in den ett tag nu, men nu äntligen har jag den:):)
Fick också lite gjort igår, tvättade. Hade två tjejer här på besök, elin o linda. Flötade o såg på tv. Mycket lugn o trevlig kväll.
Fick också sovsällskap av Elin.





Hoppas ni får en bra dag, själv så ska jag laga mat o sen blir det att jobba kväller.
Kramar


Respektera o var snälla mot varandra..

Angel in the night

Måndag igen o ny vecka, tycker att dagarna bara springer iväg. Skönt då hoppas jag det går fort till sommaren vill ha sol och värme.
Veckan som var gjorde jag lite allt möjligt. Umgicks med vänner, jobbade, var på bio (wallander) och gick ut o åt mycket trevligt:)

Ihelgen har jag också varit på cup, fredagen var jag med Malin på dacke o kollade på riktigt fin fotboll. MAI damer spelade riktigt bra. På lördagen var jag med mor o far och kollade på lagman, kollade bla på min brors lag,. Dom gick vidare till slutspel men åkte sedan ut. Annars så tyckte jag att Tubbe herrar var jäkligt duktiga, dom vann sedan cupen och även MAI dam vann.. Grattis till er. Sen åkte jag o hämta min kära Elin på stationen i lkpg, underbart att hon är hemma.
Sen vidare till henne för att hon skulle fräscha till sig lite, sen till mig. Elin o  jag fick för oss att dricka lite så det gjorde vi o gick till kina.. Ganska mycket folk, riktigt trevligt faktiskt för att vara kina!! Elin o jag gick gick sen vidare till efterfest, fick spela det efterlängtade Wiii för första gången.. Jag var riktigt duktig, så duktig att jag sedan fick spela åt alla andra :P hehe..
Igår blev det cup på dacke med Elin. Det anordnades en cup för funktionshindrade, det var helt underbart att se deras glädje. Dom var riktigt duktiga:) Kvällen slutade bra med:)
Hoppas ni har haft en trevlig vecka o helg, nu börjar som sagt en annan vecka..

Den 28 februari åker jag med mina pangbrudar cinderella kryssning..  Faaaaaan vad nice:):):)

KramiSss

Trettondagen

Då var det tisdag o trettondagen, nu är jul o nyår o allt slut! Känns skönt att allt är som vanligt igen o att alla jobbar hehe.. Då får man själv inte så mycket ångest av att jobba när man vet att de flesta andra jobbar:)
Själv så jobbade jag ihelgen, var lagom mycket att göra. Skönt att helgen gick bra. Hoppade även in på jobbet igår på min lediga dag för det var kris med personal men får vara ledig imorgon istället. Ska bli jätte skönt:) Troligtvis ska jag in till Lkpg med pillan o kolla runt lite. Kanske hittar något fynd. Ska handla lite mat med så man inte behöver svälta. Får nog även kolla på valparna som har kommit, antar att dom är lika söta som dom andra valparna. Sofie lär bli förälskad som vanligt när jag ser dom söta liven!
Elin åker hem med idag, hoppas du får en trevlig resa gumman. Vi ses ju som sagt igen om 10dagar. Alltid kul o skönt att ha dig hemma. Hon är min syster jag aldrig fick.

Hoppas ni har haft en bra helg..
Kramar


RSS 2.0