Kvar i nått jag lämnat...

Smester är nu slut, så jobbat i en vecka nu.. Blev inte mycket jobb i veckan men jobbar denna helg.. Så är hemma på lite timmar nu och kopplar av. Har varit rätt okej på jobbet, rätt så mycket larm.. Har kvällen kvar o sen jobbar jag imorgon med.. Sen får jag vara ledig en dag :)
Igår när vi jobbade råkade en jobbarkompis ut för en olycka så det blev akuten och en gipsad fot. .. Tänker på dig.
Inte alls kul men olyckor händer tyvärr..

I torsdags var jag, Linda och Elin på Rix Fm i Norpan, riktigt bra artister.. Såg ju snyggingen Erik Segerstedt, fin kille det där ;) Fint väder var det också..

Annars har veckan varit lugn.. jobbar lite som sagt o tagit det lugnt.. Såg män som hatar kvinnor igår med, inte visste jag att den var så bra.. Helt kanon film :) Lite läskig men helt klart bland dom bästa filmerna jag har sett på riktigt länge..

Slänger in ett kort på snygg Erik med hans kompanjoner, njut ;)




Må väl!!
Kram




You don´t know me

Snart är tisdagen snart slut. Hela dagen har jag spenderat med min kära mor, vi var på A6 och shoppade lite och åt gott. Mycket trevligt:) Vi åkte sedan hem till min kära far och snackade lite skit med honom. Mamma ville tvätta min bil men som hon verkligen inte behövde men det gjorde hon ändå, gulligt:) Så hon satte gång o tvättade och damsög min bil men jag hjälpte till lite, var inte till så stor hjälp för hon gjorde det mesta... Bortskämd, nee va.... Tack mamma :)
Vi åt sedan räksmörgås, smarrigt ...

Åkte sedan hem och då kom Linda och gjorde mig lite sällskap.. Hon hjälpte mig även med min bloggdesign vilket var riktigt snällt, tack gumman :) Jag och datorer är som sagt inte min starka sida men man lär sig för varje dag som går haha..

Åkt på en förkyldning and i dont like it. Det är ju min sista semester vecka och vill njuta rejält den sista veckan men hoppas jag får sova bort den i natt, det är min högsta dröm just nu.. håll tummarna för mig:)

Imorgon har jag bestämt att jag ska umgås med zelda, vilket gick bra:) Ska ta med henne till mor och far som gillar den söta rara tösen så mycket.. Ska sedan ta med den till farmor och farfar så dom får se den lilla skönheten dom med..:)
Elin ville umgås med vilket hon så gärna får, alltid lika trevligt..
Slänger in en bild på zeldis med så ni verkligen får se hur sööt hon är..



Sov så gott alla
P&K

Fredag kväll/natt

Sitter uppe o tänkte ge mig på att ändra design på bloggen men det borde jag aldrig ha gjort för Sofie fattar som vanligt ingenting när det gäller sånt skit.. men men jag får skylla mig själv *suck* så är lite tjurig nu men det går nog över snart..

Dagen har annars varit bra, har varit i sya o hälsat på Pillan. Blev mycket kaffe o skitsnack..
Var förresten o badade igår, blev skogsjön. Äntligen fint väder så man får njuta lite av sin semester, regn o rusk vill jag inte ha!!!
Sen idag har jag också fikat med Elin på gusto, blev ngr timmar där o lite mer kaffe.. Sen åkte jag hem till Elin och fick lite mat... Riktigt gott, det tackar jag för :)
Ohh idag har jag ju hämtat upp kickan o zelda med som är besök i Mjölby över helgen and i like it very mutch:)
Så helgen blir att umgås med henne o på söndag med släkten hos farmor, kommer bli en riktigt bra helg i think:)

Hoppas ni med får det bra..

P&K


RSS 2.0