hej hopp

Idag har jag träffat Malin, det var sjuuukt längesen.. Var riktigt kul att prata gojja med dig:)
Var på ilmondo och käkade lunch, riktigt gott var det faktiskt *mumma* Blir nog att äta det någon mer gång..
Var o kollade på Vera med, var ju utförsäljning, var där kl 14 typ o fanns inte så mycket kvar.. Folk är ju som gamar när det är halva priset.. Men gick en runda men gick ut ganska fort igen..

Kvällen spenderades i soffan, somnade.. Var så fruktansvärt trött.. Men Linda kom sen o då piggnade jag till.
Vi bokade bodytoning imorgon så nu J*vlar blir det träning för hela slanten. Måste träna bort lite döfläsk.
Men som sagt ska bli riktigt kul, tycker egentligen om att träna men motivationen är inte på topp men måste ta mig i kragen.. Kanske ska börja med min favvo sport igen då.. FOTBOLL... Nae har tyvärr inte den tiden men guuud så roligt det är..



Kommer jag se ut så här efter träningen imorgon?? *hoppas* haha

Imorgon blir det Mys med Elin och Linda, laga lite god mat.. NICE.


Kram


Moving on

Idag blev det en fika på stan med Elin, Eneida, Linda m.m blev mycket skratt o skitsnack..
Är ledig idag, guud så skönt.
Idag blir det lugnt, ska umgås med Pernilla o lilla Kira.  Äta lite godis o softa, hon ska även vara fyllechaffis så jag måste hålla henne lite pigg:) Ska troligtvis se lets dance, vem tror ni åker ut?? Jag har inte en aning tycker dom alla är duktiga..
Imorgon blir det lite vindricka med Elin, vad vi ska göra eller om vi blir fler det ser vi imorgon.. Inget direkt planerat men kul det ska det bli:)
Igår umgick jag med Kristin o Zelda, mycket trevligt. Kristin åker upp till Sthlm under helgen så hoppas hon får en trevlig vistelse i storstaden.
Annars så leker livet som vanligt, följer mjölbygossip flitigt.. Men jag klagar på att dom skriver lite för dåligt om mig men får lite skäll tillbaka att jag inte skriver blogg så nu rackarns har jag ju faktiskt skrivit... hehe
Hoppas allt är bra med er och att helgen blir rolig..


Kram på er


RSS 2.0