Tråkigaste dagen på heeela veckan..

Det är ju måndagarna i alla fall, usch.. Fast o andra sidan så söndagskvällen är ju inte så rolig den heller för då har man ångest en hel dag eftersom jobbet börjar på måndagen.. Hmm vilken dag är då roligast.. Det tåls att fundera på..Om en vecka denna tid är jag i Cypern, läänngtar som attans nu.. Vill vara där nu, ska bli otroligt skönt att komma bort från vardagen o även folket med ett tag o se lite annat folk.. sååå skönt :)

Helgen har varit kanon, fredagen mys med Linda.. Flöta som bara faaan hehe.. Då tänkte man inte på beachen 2010 direkt men gott det var det..
Lördagen bestog av soft hela dagen fast kvällen bestog av lite annat.. Middag i Linkan med tjejerna, gottisch :)
Sen lite partaj hemma hos Malin o sedan vidare till the Park!! Mycket folk o trevligt med för den delen :)
söndagen blev det tvätt o sen kalas hos kusinen Phillip som fylllde heeelaa 17år.. vart har lilla pojken tagit vägen.. Åren går så fort, helt otroligt..
Börjar kalla mig själv gamling nu för man har ju sina krämpor hehe men man ska inte klaga, finns dom som har det mycket värre än mig..

Beställt resa to Östersund med, ELIN SNART KOMMER JAG :)
Vill åka till min kicka i sthlm med men det kommer jag göra så snart jag bara kan :)

Take care <3


the things we owe

mmm Takidas nya singel.. guuud vad den är bra..Hela albumet är verkligen bra.. Hoppas jag får se dom den 19 november i Linkan. Vore riktigt kul:)

Hoppas allt är bra med er, det är det med mig i alla fall. Inte hänt ngt speciellt utan de rullar på som vanligt.
Igår så hade Familjen Andersson familjemys. God mat o en bra film.. Trevligt trevligt. Längtar verkligen till den 5 Oktober då bär det av till varmare bredgrader, I LIkE iT

Idag blev det att umgås med Lisen o Linda, mycket trevligt. Kollade Idol o skrattade åt alla kassa sångare..
Tur att en annan kan sjunga i alla fall.. Borde kanske ställa upp men jag menar bättre att låta dom andra få chansen :P Snäll jag är va hahaa

Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN, guud så skönt det ska bli att få sova ut inte fått göra det på hela vecka så alla ni som vill kontakta mig ihelgen gör det efter 12, tack på förhand :)

Saknar er Kristin o Elin..

p&K

RSS 2.0