Ljusparty

Idag har jag varit på ljusparty hos Lindas mamma, luktat på mycket gott speciellt killdoften, fy satan vad gott den luktar! Tycker killparfym luktar godare än tjejparfym.. Men va lugna jag håller mig till tjejparfym haha..
Jag handlade i alla fall tolv ljus med lavendeldoft.. luktade sommrigt :) Tur att jag inte köpte dom med killdoft för det hade jag hemma redan..  Det bjöds på gott så nu är jag mätt o fet ;)

Igår var jag ledig, dagen spenderades med Louise o Wille, Madde var också där. Drack kaffe i solen och pratade om allt o inget. Sen på kvällen blev det lite gott käk med Hanna o en film på det.. O tack Elin för filmtipset, NOT!!
Filmen var ju sorglig, så mascaran var inte på plats efter den filmen kan jag säga men helt klart sevärd. O Elin du har rätt, han är fin haha..



Mina sötnötar.. Wille blir ju sex månader idag med så Grattis plutten :)





Puss på er allesammans o sov så gott sen när det är dags..

Bottom of the ocean.

Torsdag o snart helg då men det struntar jag i eftersom jag jobbar men jag är inte bitter ändå :)
Hoppas det inte blir åska o så bara för då har jag inte lust att besöka ngr pensionärer..

Inatt har jag sovit oroligt.. blev väckt vid två tiden på natten av dolt nr.. jag svarade o det var inget som sa ngt..
Vem fan ringer så sent o inte säger ngt.. Gör inte om det.. Sen vaknade jag vid 4 tiden av att det regnade o då menar inte jag lite utan väldigt mycket.. Det lät som bara attans, brukar inte vakna av såna saker, brukar sova som en stock men det var väl risken till åska som gjorde att jag var nervös haha.. Mesig som jag är!! :)
Så hoppas denna natt att jag kan sova så jag är pigger till jobbet imörra bitti..

Förra helgen var väldigt lugn.. På fredagen gjorde Jag, Louise, Eldin och John tacos o spelade kort.. skrattade så jag tjöt och magrutor och kramp i käften var ngt jag fick under den dagen hehe
Fick hoppa in o jobba på lördagen sen ngr timmar för det var kris på jobbet, sen blev det film på kvällen.
Söndagskvällen spenderades med Kusinen Erik, såg på hockey!
 Sen i veckan har jag jobbat o träffat mina tjejor.. sett på hockey o förresten idag slog vi danmark, helt lovely och det bästa med allt är att Finland är ute med.. wiihoooo
Gjorde kött a la Linda grytan till Sofie igår, blev riktigt god.. Linda lär mig att bli en riktigt kock, snällt av dig gumman :) Tänkte jag skulle impa på familjen snart o bjuda över dom på lite mat.. Måste ju visa vad jag går för hehe

Nu har jag fått stor text med o jag fattar inte vad jag har gjort nu.. !!!


Beställde lite nya kläder från H&M med Hanna häromdagen, hoppas dom kommer att passa. Är egentligen inget H&M fan men ibland hittar man ngt:)

Tror jag hörde lite muller nu så nu är det dags att logga ut.. Hoppas ni får en trevlig kväll o helg mina nöra o kära

Pussss






Här skulle jag vilja vara nu med en god drink i handen.. 


Monday mooorning

inte riktigt men nästan :P då var helgen över och nästan hela måndagen.. Snart helg då ;)
Fredagskvällen spenderades med Malin, såg på film o möös o bara va.. Är ju så fredags trött så det är helt otroligt, börjar man bli gammal ja  det vet jag i o för sig för nu börjar kroppen o hänga haha.. Rynkorna kommer med smygande fart men som sagt skönt att det finns medel för såna saker sen när man ser ut som ett russin ;)

Lördagen spenderades på stan med tjejorna, blev en fika o ett besök på systembolaget.Sen kollade lite i affärer, Mjölbys utbud är inte mycket att hänga i julgranen, behövs lite mer där nu om dom vill ha lite folk som handlar..
men men man kan inte få allt här i livet.
Sen blev det lite förferre hos mig o sen utgång på sliver i Lkpg, en rolig kväll :)
Sofie banga ju förfesten o drog in till lkpg lite tidigare men jag o linda körde på :)




Bild lånad av Linda...

Hoppas ni får en trevlig måndag

Puss o kram


Rast

Japp är hemma på lite rast nu, härligt att det redan är söndag :)

I tisdags var Erika, tobbe tönt och louise hos mig, drack lite kaffe o spelade lite spel. Mycket trevligt, erika börjar få en lite kula på magen nu :) I onsdags var jag hos familjen elisson/karlsson o hälsade på, lilla wille kissade på mina brallor den lilla rackaren haha.. men får skylla mig själv när jag ville gosa när han var kissnödig haha..

Torsdagen spenderades inne i Lkpg med Sofie, vi var på bio o såg en galen natt, den var riktigt rolig.. Fick mig ngr goda skrattt :)

Veckan får vi se vad den har att erbjuda..

Trevlig söndag på er


RSS 2.0