Påsk :)

Hej på er mina vänner o alla ni andra.. Har inte skrivit på ett bra tag för att jag har haft lite annat att tänka på.
Men nu börjar allt ordna upp sig igen o det är jag mycket glad för..
Farmor mår bättre nu o pappa mår bättre.. så lova mig alla där ute att ta hand om er man vet aldrig vad som kan hända. Vill tacka alla vänner för att ni är så fina o bryr er <3.

Var på dop i lördags, allt gick jätte bra. Dikten gick bra att läsa o wille var så duktig så. Blev lite god smörgåstårta o tårta.. Riktigt gott o trevligt. Sen efter blev det lite vin hos Louise o Eldin med massa goa människor. Riktigt trevligt. Sen åkte jag hem eller hem jag trodde det i alla fall men blev parken med Linda, benj o tony. Blev lite spontan utgång.. Linda o jag gjorde dansgolvet lite osäkert en timme o sen var det bara att gå hem o söva.
Fick ju ställa om klockan med, helskotta vad trött man är.. Tar väl ett tag innan man kommer in i det antar jag.
Tack alla inblandade för en mycket trevlig helg:)


Idag kommer pluttarna Elin o Kristin hem :) Dom ska hem o fira påsk o det gillar vi stenhårt.. Så på långfredagen kör vi ALL IN :) hehe. Känns som nästan alla kommer vara samlade på långfredagen, tyvärr inte Malin då:(
Inte ofta man blir samlade för att vi jobbar så olika jämnt skit tråkigt.. Men på fredag blir vi i alla fall ett glatt gäng :)







Glad påsk på er, ät mycket godis och mat nu :)

Ha det gott allesammans.. Puss

truddeeluuttlutt!!

Heeej på er små sockertoppar.. Lördag igen då o jobbarhelg men bara två dagar kvar nu.. så jag är positiv :)
I veckan var jag på bio med Sofie, såg shutter island. Var riktigt bra faktiskt så den kan jag rekommendera..
Filmen bjöd faktiskt på ett överraskande slut.. Jag hade inte en anning om att det var så som det var hehe nee nu ska jag inte berätta mer utan kolla ni som blev nyfikna

Annars har veckan varit lugn eller njaaa hade min oturs dag i tisdags, backade in i en annan bil. Ohh vad sofie blev arg på sig själv, första gången på alla år som jag har haft körkortet men men det är ju tyvärr sånt som händer. Det blev en liten buckla på den andra bilen men kommunbilen klarade sig .. Våra kommunbilar har varit med om mycket denna vinter. Så jag kan säga att jag inte var den första i år att ha klantat mig. Skönt det haha ;)
Sen var jag o hälsade på Louise med familj, myste med favvokillen lite :)

Fick reda på en glad nyhet att min snuttefia Kristin kommer hem över påsk o pullan Elin med såklart, kan det bli bättre.. Då kommer jag att få umgås med dom bästa.. :) Synd att inte Malin och Louise kommer kunna vara med men sånt är livet.. Malin skulle jobba o förresten Louise har jag inte frågat, det borde jag göra.. Läser du detta pullan så vet du att du är välkommen på partaj på långfredagen :) Fast jag vet att du vet att du ALLTID är välkommen :)

Nahe nu ska jag mysa ner mig i soffan o bara lata mig o bli fet :P

Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner..

Pussss

Lördag

Då var det helg igen då och man är ledig, det är som det ska vara :) Vädret är helt underbart, nu längtar man till sommaren. Sitta på uteserveringarna och bara njuta med en kopp kaffe eller ett glas vin.. Mums :)! I sommar kommer jag bara ha en veckas semester, hoppas jag kommer klara det.. Kommer bli tugnt men förhoppningsvis om planerna blir av så drar vi iväg på semester i höst sen :) Så man har ju lite att se framemot.
I veckan har jag inte gjort så mycket, jobbat och umgåtts med vänner. Jag o min kära mor gjorde Linkan osäkert i måndags med lite shopping o god mat. Jag handlade ett par ljusa jeans, kavaj o nya leggings. Hoppas ngt duger till dopet jag ska till i slutet av Mars. Fick nyss veta att jag ska läsa på dopet eftersom jag ska bli gudmor <3 Guuud vad nervös jag kommer att vara haha men hoppas det går bra.
Igår åkte jag till Landet för att vara lite barnvakt, men när jag kom skulle dom ju lägga sig i stort sett så var inte till någon större nytta haha.. Blev lite tacos o mys med Linda o Lina.. en skön och avkopplande fredag.

Snart ska jag iväg till Linda o hjälpa henne o packa lite, hon ska nämligen flytta. Då blir hon ännu närmare mig haha.. Me like :)

Sen har Malin o jag lite födelsedagsplaner i höst med, det gillar vi hoppas det blir av, vore riktigt nice :)
Malin kommer ikväll då blir det god mat o melodifestivalen..

Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner :)
Puss

Guuud..

Så trött jag är.. jobbade till middagen idag o sen har jag bara sovit o vilat.. Var ju tvungen o laga lite mat med men annars så har jag inte gjort ngt vettigt av denna dag.. i o för sig är den ju inte slut än..
Idag blev det Lax på menyn.. det blev förbannat gott :) Var längesen jag åt firre så det var på tiden.. Aldrig gillat firre direkt, men man lär så länge man lever..
Stackars mamma som fick göra en annan måltid till mig när jag bodde hemma, var sååå kräsen men nu har jag fått lära mig att äta lite annat..

Som sagt inte hänt så mycket roligt denna vecka.. I helgen fick jag en tråkig nyhet :( Men jag hoppas allt kommer lösa sig till det bästa, vilket jag tror det kommer göra för alla parter..

Nää nu ska jag återgå till mitt kära kaffe o sen senare är det ju Efterlyst.. Då får vi se vad alla olagliga idioter har gjort för hyffs!! 


Ta hand om er..

Puss


RSS 2.0