JAY JAY !!

Som rubriken säger så var det ju som sagt Jay som vann idol... Han var min favvo från början så jag är riktigt nöjd. Röstade till och med ;) hehe..

Onsdag redan, jösses vad fort denna vecka har gått då.. I fredags blev det idolmys med min mamma, käkade lite o drack lite vin.. Jätte trevligt :)
I lördags var bror o jag inne i Linkan o shoppade Jullisar, då var dom snart färdiga, härligt :)
PÅ kvällen blev det film o god mat med Sofie, såg bröderna karlsson, inte så bra som jag trodde. Sen såg vi The Town, riktigt bra film.. Den kommer snart ut på bio så den kan jag rekommendera att ni kollar på :)
Soffi proppen sov över med eftersom hennes lya är renoveringsobjekt just vid tillfället, vart uppe o kollat på den och tror eller jag vet att det kommer bli riktigt snyggt.. Alltid roligt o göra om o få det precis som man vill ha det :)
Igår jobbade jag o sen solade jag fläsket lite, gud så skönt det är.. Avkopplande till MAX.  Sen på kvällen kom Jonna över och fikade, lussebullar o kaffe.. Tack mamma för dom goda bullarna :)
Imorgon ska jag in till Linkan med Sofie o kolla lite o strosa runt lite i affärerna, skulle åkt igår egentligen men blev inte så..



Kan ni tänka er om en månad just idag, ligger sofie o sofie o glassar i solen med en paraply drink... Längtar som fan!!!

Phuket är en av världens mest besökta ö. Phuket är den ultimata platsen för en lyckad semesterresa. Här finns det barnvänliga sandstränder och lyxiga Hotell med den bästa tänkbara servicen man kan erhålla. Phuket erbjuder mängder av olika resor och utflykter både för barn och vuxna. Att resa runt i Phuket på egen hand är både dramatiskt och roligt. Det finns mängder av sagolika sandstränder som är värda att besöka. Välkommen till Thailands stolthet nummer ett Phuket


Nu ska jag vila lite middag, är sjukt trött.. Sov dåligt inatt...

Puss på er

Längesen!

Oj oj oj vad längesen det var jag skrev sist.. Nu har ni missat massa roligt som hänt ju :) Nevars men livet har rullat på som det ska..

Hade ju min 25-års fest som blev riktigt lyckat.. tack vare mina fina föräldrar o bror som hjälpte till och även mina fina vänner som kom o gjorde kvällen alldeles underbar :)

Här är ngr av dom som gjorde min kväll så bra








Mina vänner tycker att jag ska änvända lite nya underkläder så detta fick jag !!

Det finns självklart mer än så att berätta om det som har hänt i mitt liv som jag inte har skrivit om men det struntar vi utan nu är det december o snart JUL så vi utgår från det :)

Igår så var jag inne med Sofie ( det är henne jag ska åka till Thailand med)  på ticknet o beställde lite hotell nätter så det blir 2 nätter i Karon när vi kommer ner, skönt att veta att ngt hotell står o väntar på oss o slippa den stressen att direkt börja leta.. Så där ska vi vara i två nätter o bara vila upp oss efter resan o självklart sola o bada... O sen måste man ju kolla lite på hur vi ska ta oss till nästa ställe o så! sen bokade vi tre nätter o bangkok fast vi kommer bara utnyttja tvä nätter eftersom vi åker på natten till fredag.. Men vi tog den natten med så vi kan vila o ha rummet tills vi åker...  Så snart är det bara en månad kvar... Kan ni tänka er, wohoo så lovely det kommer att bli.. Lääängtar till tusen nu!! Sen käkade vi på steves och sen blev det bio.. Filmen var sädär, the next three days hette den.. Med Russel crowe, bra skådis men lite långdragen film.

Annars så består veckan av jobb och på lördagen ska bror o jag åka i köpa julklappar.. Det är ju faktiskt inte alls långt kvar nu till JUL, helt otroligt vad fort allt går!!

Nahe nu ska jag föna till håret lite o göra lite nytta.. sen ikväll är det dags för jobb. skulle jobbat dag egentligen men en kollega ville vara ledig o man fick inte in ngn så då fick jag jobba kvällen istället..

Ha det så gott mina sockertoppar!!

RSS 2.0