feeel goood

Oj vad länge sen sist jag skrev, har till och med fått påbackning av Elin.. Men nu har jag gjort mig lite tid till att skriva..
Sofie mår bra, jätte bra faktiskt.. Livet leker. 
Har varit ett sånt tråkigt väder idag, hellre att det är kallt med lite snö än blåsigt, grått o regn.. fy bubblan.
Längtar till sommaren.

Jaa i ullared har jag varit med min min gulliga familj.. Handlade mycket faktiskt. Det var mycket folk fyy sjutton, tanterna är värst. Dom tror att man kan köra kundvagnarna i 110 fast det är så mycket folk. Men jag överlevde.

Veckan har gått såå fort såå, snart är det helg:) Imorgon blir det mys med kristin o zelda.. Blir väl att se idol, måste ju kolla våran Johan ju.

Ehh vet inte vad jag ska skriva mer, pratar med ett pucko just nu. Den människan stör mig i mitt skrivande, Så jag hör av mig någon annan dag. Nu väntar mys i soffan.

Hoppas det är bra mer er... KramiSss

Dina ögon gör att jag smälter.

Grattis

Grattis till mig själv hehe, fyller ju 23 år idag.. Inte illa alls, ett år äldre. Dags att börja använda rynkkräm kanske, bättre att vara på det säkra sidan hehe..
Igår så hade jag middag, mina gulliga tjejer kom. Visa jobbade, det var tråkigt men inte så mycket att göra åt. Fick ju fina presenter med..  Tack så mycket...
Men vi åt o drack o hade det så trevligt så, senare under kvällen dök några grabbar upp.
När vi väl hade fått i oss lite alkohol var det parken dags, mycket folk så det var skoj. En helt kanon kväll, tack alla:)

idag är det ju också farsdag, så då var det middag hos mor o far. Alla släktingar kom eller inte alla men dom som var hemma i Mjölby kom o firade mig,, Firade ju som sagt farsdag också, så pappa fick paket han med.. Jag fick pengar presentkort m.m så snälla alla är:)

Nahe nu ska jag till min kicka kristin o lilla zelda..

puss på er..

Do you feel..

Hej hopp på er...

Då var det lördag igen då, men jag skiter i vilket, får ändå jobba.. Sitter här o är jätte trött men klockan är bara åtta så ska försöka vara upp ett tag till... Har ju sett en skräckis är faaan lite läskigt i detta mörker helt själv men men är man en modig kvinna som jag så ska jag klara det:)
Min Gumma har ju varit hemma, mycket kul men synd att det ska gå så fort.. Nu är hon hemma i Östersund igen..
Men får se henne snart igen :):)
Har också klippt mig hos kussen Emma, blev jätte nöjd men tar lite tid att vänja sig vid färgen men det blev fint=)
Mår lite bättre nu med,vilket jag tycker är skönt, har snart gott fyra veckor sen jag blev förkyld men nu känns det som det är på bättringsvägen i alla fall...


I onsdags såg jag Patrik 1.5 på bio med mamma, farmor o Johanna.. Riktigt mysigt, filmen trodde jag skulle vara bättre men helt klart sevärd. Fick allt en tår.

Söndag imorgon då och då är det jobb som gäller då med.. Men skönt att jobba helg ibland. vi har ju i alla fall roligt ihop vi som jobbar.. Det är det viktigaste,,, 
På måndag blir det storstäd o tvätt hemma. Städa det behövs allt, man kan tro att det är en gris som bor här.. haha nee då så farligt är det inte...





såå söööt





RSS 2.0