Hemma igen efter en helg i sthlm..

I torsdags bar det av till sthlm för att träffa min kicka Kristin, satte mig på bussen i Mjölby och fick sitta brevid en mycket trevlig tjej från Motala. Tiden gick rät fort så helt plötsligt stog man på centralstationen i sthlm och Kristin o hennes bror kom o mötte mig, så snäälllt så:)
Torsdagen blev som sagt lugn.. pratade massa skit o kopplade av.

Fredagen gick vi upp rätt så tidigt för att shoppa loss in the big city, hittade inte så mycket men köpte det jag alltid velat ha.. Löshår, så nu kan sofie ha lite längre hår.. Äntligen, sparar o sparar håret men det kommer ju inte sjutton att bli längre då får man ta till såna knep;)
På kvällen blev det grill o vin ute på bakgården, Kristins pappas vänner kom ut med o snackade lite skit. Sen vidare upp o göra iordning sig riktigt ordentligt för utgång. Blev utgång i Jacobsberg. Där blev det dans o skratt för hela slanten o självklart så var vi ute på ett litet äventyr haha, så galet det kan bli... men rooligt det var det:)

Sov rätt så länge på lördagen och tog det så lugnt så, sen så skulle vi göra iordning oss igen för utgång in the big city. Det blev Bernts, såååå mycket folk. Kunde knappt röra sig men guuddd vilka snygga killar hihihi. Man är ju direkt inte van att se såå snygga hottisar in denna lilla stad direkt. Såg en kändis där med, Sanna Bråding. Rätt kul att kunna få se en i alla fall:)
Åkte nattbussen hem o guuud vad chauffören kunde köra, kör som galningar dom där.

Söndagen blev det lugnt o sen åkte jag ju hem.. hemresan gick med bra:)
Hade ju också lilla Zelda som sov brevid mig några nätter, låg på en kudde brevid mig så det kändes rätt tomt i sängen i natt utan lilla gulliga zelda..
Tack Kristin för den underbart trevliga helgen.. du kommer ju ner snart, skönt det:)

Hoppas ni med har haft en trevlig helg..
Kram på er mina vänner...

Ayyyooooo

Sitter just nu i Sya hos Pillan, blev vinkväll på hennes balle igår:) Mycket trevligt... Blev en övernattning i Sya, världens ände :P haha.. 
Ska snart bege mig in till the Big City och ta mig en dusch och senare umgås med Lis o Emma. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske picnic om vädret är bra..
Nu har Kickan flyttat till sthlm också, kommer saknar henne som faaaan men på torsdag kommer jag upp till huvudstaden och då ska vi göra den lite osäker. Kommer bli riktigt nice i think.
Min semester börjar ju på torsdag med, ska bli sååååå underbart:) Längtar som faaaaannnn.....
Vet inte riktigt vad som händer mer än sthlms trippen.. Har blivit lite ändrade planer..
Annars leker livet som vanligt, hoppas på fint väder så man kan lägga sig o bättra på solbrännan lite.
Nu står Pillan och diskar kanske borde hjälpa henne lite hehe..

Ha det gott allihopa

Pussss


RSS 2.0