Biggan!

Som sagt Big brother har börjat och jag har fastnat totalt i det, har nog inte missat en program än så jag kan nog kalla mig för en big brother nörd! Det är ju som sagt inte så värst bra egentligen men men!!

Måndag igen då, helgerna springer på som bara attans..! I fredags skulle jag varit ledig men fick hoppa in o jobba ngr timmar, sen blev det en lugn kväll med Linda.. Vi åkte o busa lite med Jonna o Tessan haha, kände mig som barn på nytt.. kastade snöbollar på hennes fönster haha.. dom tittade på rysare med så dom blev allt lite rädda haha..  Så Linda o jag fnittrade gott i fredags hehe... Linda sov över o hon väckte mig vid sex o ville ha nässpray, lagom glad var jag då :P

I lördags var vi o sola o sen var det att göra sig iordning för lite fest. Förfestade hos Tessan, spelade lite Kinect.. Riktigt trevligt. Sen blev det tåget till Linkan o Harrys, var en helt klart lyckad kväll :)
Igår blev det en lugn dag hemma, tog en promenad i solskenet med Hanna o Linda annars var det en hemma dag!

Idag är det kvällsjobb som gäller, det var skönt med lite sovmorgon. Så sitter o tar det lite lugnt men snart dags för att laga lite mat, idag är det pyttipanna som gäller..

Hoppas ni har haft en bra helg allesammans.. Puss på er

RSS 2.0