Is it true..

Lill lördag idag då, är det bara jag som tycker veckorna går otroligt fort? Det är den 10 Juni idag men var är värmen? Kvällarna är iskalla och dagarna är halvdana, men hoppas på att det blir ändring snart.
Semestern närmar sig med stora kliv, har semester om ca 6 veckor. Hoppas det går fort dit för jag behöver verkligen vara ledig. Har direkt inga planer men jag har semester samtidigt som Kristin så vi ska bara ta dagen som den kommer o ha roligt:) Blir antagligen Götet, sthlm och någon kryssning i alla fall. Jag har tre veckor ledigt nu i sommar och en vecka i Oktober, då bär det av till Cypern med familjen, min älskade mamma fyller 50år..

Nationaldagen bestog av partajande, förfest hemma hos mig och sen bar det av till Tranås statt.  Elin, eneida och Kristin..såg även fotbollen som vad en Stooooor besvikelse, sverige förlorade mot Danmark. Riktigt dålig match men kvällen var sjukt rolig i alla fall. Bandet Billy spelade ju, dom spelar Gyllene tider covers, dom rockar riktigt bra.
Var mest lammkött på statt, en annnan börjar ju bli lite gammal hehhe men som sagt man har inte roligare än vad man gör det till:)
Söndagen var jag nog segare en segast, fyy faaan vilken dag... Låg i soffan hela den dagen, pallade inte med så mycket.

I måndags umgicks jag med Louise,Elin, Tobbe tönt o Erika.. snackade lite skit o hade allmänt trevligt:)
Igår var jag o Kristin i Linkan och käkade på steves med Mattias, såg även en film " Vi hade i alla fall tur med vädret igen"
Sevärd film men ingen märkvärdig, trodde att den skulle bara bättre men den var i alla fall lite smårolig ibland...
Ikväll blir det jobb ska lägga mig i soffan här igen o vila lite..
Hoppas ni har det bra mina vänner.. Älskar er

Pusssss


RSS 2.0