Livet leker!!

Hej pa er.. !!
Det var ett tag sen jag skrev nu men allt ar kanon!
Vi har bestamt oss for att stanna i Patong sa vi bor har tills pa mandag och sen pa mandag ska vi ta en buss tur till Bangkok. Den bussturen skulle ungefar ta 15-16 timmar!. Det kommer kannas i rumpan efter den turen men det kommer nog ga bra!

Vad har hant sen sist da, joo vi har ridit elefant, akt fyrhjuling ( det var riktigt roligt, forsta ggr jag akte det), forsranning, josses det var galet kul och inga skader blev det heller... :) Sen akte vi till ett vattenfall och badade och det var valdigt fint! Idag har vi bokat fotmassage, handmassage och aven rygg massage! Det gar ungefar pa 160kr och det ar pa ett jatte fint stalle. Som sagt det finns ju massage overallt men vi har fatt radet att inte ga pa det for dom ar inte bra! Vi gick till ett stalle igar och kollade och dom erbjod tjanster som inte vi ar intresserade av!! Som sagt battre att ga till dyrare stallen an dom pa gatan, och som sagt det ar inte dyrt!!

Mamma o pappa, later skont att det antligen ar lite plusgrader hemma sa man inte kommer hem och far frysa arslet av sig!! hehe!
Tack for matten!! Jobba jag ar inte ett dugg avundsjuk :P Och haller tummarna att farsan vinner miljonerna nu :) Ar det ngt ni kanner att ni vill ha sa skriv garna det!!

Ha det sa gott nu, pusss pa er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0