God kvall!!

Jag sitter just nu pa ett internet cafe och kollar laget lite!!  Har idag varit o solat och blivit lite brand men inte sa farligt, varmt o skont o inget moln pa himmel!! Vi ar just nu i Patong, mkt folk och det ar man inte van med hemma i Mjolby direkt! Lite ogongodis finns med i alla fall pa stranden, josses ni tjejer =)

Vi har hamnat pa ett enkelt men valdigt frascht hotell, tar ungefar 5min att ga ner till stranden sa det ar perfekt! Vara planer ar att stanna har tills pa sondag o sen vidare till phi phi. Maten ar god an sa lange, fick ngt igar som nastan bran i kaften haha men det ar som det ar! Frukten har i Thailand ar suveran god,!! Nu ikvall blir det lite mat och sen vidare till ngn mysig bar o prova ngr drinkar!! Som ni ser har vi allt under kontroll och har det bra=) Hoppas ni ocksa har det gott..

Puss pa er mina sockertoppar

Kommentarer
Postat av: mamma och pappa

Det låter som om ni har det skönt i värmen, här är det -6 kallt. Ni får ta det lungt med solen, hoppas att myggbetten inte kliar allt för dant. Ha det så bra tills vi hörs nästa gång.

2011-01-20 @ 17:51:29
Postat av: emma

låter som ni har det härligt i Thailand.. Ta med värmen tillbaka till Sverige.

2011-01-20 @ 21:47:06
URL: http://emma86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0